Heerlijk genieten in je lounge set!

Lounge tuintafels

Tuintafels | Lounge Tuin Tafels

Creëer direct een andere sfeer!

Loungetafels zijn er in alle soorten en maten

Als je Loungetafels in de Tuin wilt gaan bekijken omdat je van plan bent er een aan te schaffen dan ben je er gauw genoeg achter dat deze tafels er zijn in heel veel verschillende soorten en afmetingen. Dat is overigens erg fijn want hierdoor kun je er altijd wel een vinden die past in jouw tuin of onder jouw overkapping in de tuin. Van ronde Loungetafels voor in de Tuin tot Inklapbare Loungetafels in de Tuin. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een Loungetafel van. Hieronder vind je wat leuke unieke ideeën voor Loungetafels in de Tuin.

Hoge loungetafel in de tuin met barkrukken

Het is leuk om hoogte te creëren door middel van een Bartafel in de tuin, omdat dit een gezellige uitstraling geeft. Daarnaast is het ook nog eens praktisch, want je zet er simpelweg een paar leuke barkrukken bij en je hebt een ideale zithoek gecreëerd. Er bestaan veel creatieve ideeën om de Bartafel leuk aan te kleden. Zo kun je hem bijvoorbeeld bekleden met vrolijke tegeltjes zoals Portugese of Marokkaanse tegels die je met een stevige lijm kunt bevestigen. Let er wel op dat je kiest voor tegels die bestemd zijn voor buiten en dus tegen neerslag zoals regen en sneeuw kunnen.

Tuintafels | Lounge Tuintafels .3

Loungen in de tuin aan een picknicktafel

Een andere praktische mogelijkheid is een Picknicktafel. Hieraan kun je namelijk met veel personen tegelijk zitten. Een Picknicktafel is eigenlijk een tafel met bankjes in een en dezelfde constructie. Je kunt een Loungetafel of Picknicktafel voor in de Tuin gemakkelijk online bestellen. Je kunt ook een Loungetafel zelf in elkaar proberen te zetten, maar dit vergt wel enige handigheid. Daarom raden wij je dan ook aan om gewoon een kant en klare variant aan te schaffen.

Heerlijk genieten in je lounge set!

Tuintafels.net

Tuintafels | Lounge Tuintafels .2
Scroll naar top