Genieten in je tuin!

Eten aan de picknick tafel

Geniet buiten van een heerlijke avondmaaltijd aan jouw eigen Picknicktafel in de tuin. Er gaat niets boven genieten van een maaltijd met familie en vrienden in de buitenlucht. Gelukkig bestaat er dus een ruim aanbod aan Opklapbare Picknicktafels en Picknickbanken die jou kunnen helpen om van dit verlangen waarheid te maken. Er bestaan Picknicktafels in een verscheidenheid van duurzame, kwalitatieve materialen die zorgen dat de tafel jarenlang mee kan gaan. Dit is uiteraard een belangrijk punt om in overweging te nemen, want ook al is de prijs door het duurzame materiaal misschien iets duurder dan betaalt dit zich uiteindelijk alsnog terug.  

Tuintafels | Blog Eten aan de picknicktafel.2

Maak je eigen picknicktafel

Voor de ambitieuze doe-het-zelver zijn er online op het internet tal van ideeën te vinden voor het bouwen van een Picknicktafel en vele tips die je zullen helpen bij het realiseren hiervan. Je kunt er voor kiezen om een geheel bouwpakket te kopen dat je alleen nog zelf in elkaar hoeft te timmeren, of je kiest ervoor om het helemaal op eigen houtje te proberen. Het internet is wat betreft dit klusje je beste vriend van vele mensen zijn je al voorgegaan en hebben handige tips gedeeld die jou ongetwijfeld zullen helpen bij het bouwen van jouw Picknicktafel.

Picknicktafel voor kinderen

Niet alleen volwassen mensen vinden het leuk om een Picknicktafel in de tuin te hebben staan en daar lekker aan te kunnen eten of borrelen met vrienden, ook kinderen vinden het geweldig. Zij gebruiken de tafel maar al te graag om aan te kleuren, hun speelgoed op uit te stallen of lekker te knutselen. Soms zijn de reguliere Picknicktafels echter wat te groot voor jonge kinderen, dus speciaal daarvoor zijn ook Picknicktafels voor kinderen op de markt gebracht. Ideaal, en deze nemen ook nog eens wat minder ruimte in in jouw tuin dan een grote Picknicktafel.

Tuintafels | Blog Eten aan de picknicktafel.3
Scroll naar top