Genieten in je tuin!

Grote Tuintafels

Tuintafels | Grote Tuintafels

Creëer direct een andere sfeer!

Heerlijk met alle vrienden aan de tafel

Hoe lekker is het als je een ruim huis met een ruime tuin ter beschikking hebt. Vele mensen dromen ervan om zoveel ruimte te hebben en hebben de meest uiteenlopende ideeën van wat zij met al die ruimte zouden willen doen. Wanneer je zelf wel over al die ruimte beschikt is het soms nog knap lastig om ook echt te bepalen wat je er nu precies mee wilt doen en hoe je de tuin in wilt richten.

Als je de ruimte hebt is het echter aantrekkelijk om daar in ieder geval een grote Tuintafel te plaatsen om lekker aan te kunnen dineren of borrelen met een groot gezelschap. Zonde om een kleine tafel neer te zetten en erachter te komen dat je eigenlijk te weinig plaatsen hebt om iedereen van het gezelschap een plekje te kunnen geven, toch?

Grote tuintafels komen in allerlei soorten en maten 

Niet alleen rond, maar ook rechthoekig of ovaal zijn grote Tuintafels. Wil je echter een hele grote groep mensen kwijt is het toch het meest praktisch om een lange rechthoekige Tuintafel in de tuin neer te zetten en aan beide kanten lekkere stoelen te plaatsen waarop mensen lang comfortabel kunnen zitten. Wil je niet continu zo’n hele grote tuintafel in de tuin hebben staan? Dan kun je er ook voor kiezen om  gebruik te maken van inklapbare Tuintafels die je op kunt bergen als het grote gezelschap weer vertrokken is.

Tuintafels | Grote Tuintafels .2

Overkapping met grote tuintafel

Als je over een buitenverblijf, patio of overkapping beschikt waarin je genoeg ruimte hebt dan is het heel leuk om daar grote Tuintafels neer te zetten. Met het regenachtige weer in Nederland weet je immers nooit hoeveel dagen je anders echt buiten kunt zitten en eten. Dankzij een overkapping kun je altijd genieten van een grote Tuintafel en hoef je nooit het weerbericht te checken voordat je een stel vrienden uitnodigt om een hapje te komen eten. Mocht het wat fris worden kun je ervoor kiezen om een terrasverwarmer of heater erbij te plaatsen.

Genieten in je tuin!

Tuintafels.net

Tuintafels | Grote Tuintafels .3
Scroll naar top