Genieten in je tuin!

Bar Tuintafels

Wat heb je aan een zonnig terras in de achtertuin als de enige zitplaatsen die oude vieze stoelen en die vuil aangekoekte, vaak verwaarloosde terrastafel zijn? Je hebt een meer gezellige plek nodig om van dat ijskoude drankje in het weekend te kunnen genieten, een plek waar je niet eerst het meubilair met schoonmaakmiddel hoeft schoon te vegen. Je wilt gewoon iets makkelijks en er snel gebruik van kunnen maken! Het is daarom de hoogste tijd om jouw terrasmeubilair te upgraden met een stijlvolle, handige Bartafel voor Buiten. Wees gewaarschuwd. Deze Bartafels voor Buiten kunnen al snel jouw favoriete plekje in de tuin worden.

Tuintafels | Blog Bartafels .3

Bartafels buiten met parasol 

Hoge Bartafels voor Buiten zijn perfect voor situaties waarin je gasten, zoals vrienden of familie, hebt uitgenodigd en in jouw eigen tuin wilt ontvangen. Is het erg zonnig weer en hebben jullie geen zin om je continu opnieuw in te smeren met zonnebrand om te voorkomen dat jullie verbranden? Of wordt het wel erg heet om in het directe zonlicht te zitten omdat er weinig wind staat? Dan kan het wel zo fijn zijn om een parasol op te zetten. In sommige Bartafels voor buiten installeer je gemakkelijk een parasol via een parasolopening in de tafel. Dit is echter niet mogelijk in alle Bartafels voor buiten.

Barkrukken kopen

Als je je hoge Bartafel voor buiten wil gebruiken als een zitplaats of om te genieten van een goed boek of een koud drankje, dan heb je hier natuurlijk ook lekker zittende Barkrukken bij nodig. Afhankelijk van de hoogte van de Bartafel wordt ook de hoogte van de Barkrukken bepaald. Je wilt natuurlijk wel goed bij de tafel kunnen en dus niet op een veel te lage Barkruk moeten zitten. Let hier dus goed op voordat je Barkrukken gaat kopen voor jouw Bartafel buiten.

Tuintafels | Blog Bartafels .2
Scroll naar top